De tre populære sportsgrene at satse på i 2023

05-09-2023 11:13 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Det kommer ikke som nogen overraskelse at fodbold suverænt ligger på førstepladsen, målt på popularitet. Fodbold er og bliver den absolut mest populære sportsgren, både herhjemme og i store dele af verden ude omkring. Det er naturligvis ikke den eneste sportsgren som man kan satse på i 2023. Håndbold er også en populær sportsgren herhjemme. Tennis ligger lige efter håndbold herhjemme, men er ekstremt populær andre steder i verden.

Fodbold er den absolut mest populære sportsgren
Et hurtigt kig på enhver sports betting side afslører hurtigt og uomtvisteligt, at fodbold er ekstremt populært. Faktisk findes der dedikerede betting sider som udelukkende handler om fodbold  og odds på populære kampe.

Når der tales om populariteten og fodbold, er det vigtigt at have in mente, at det der tales om er fodbold for mænd.

Kvindefodbold er også populært, men ikke i samme grad og slet ikke som en konstant faktor, lige som fodbold for mænd. Fodbold for mænd er historisk set den ypperst sportsgren herhjemme, både som udøvende sportsgren, målt på publikum og ikke mindst som sports betting objekt.

Håndbold ligger på en fin nummer to
Ikke overraskende er håndbold også en populær sportsgren. Slet ikke tilnærmelsesvis som fodbold, men dog med en nogenlunde konstant interesse.

Når talen falder på håndbold, er det faktisk både kvindehåndbold og håndbold for mænd der bliver bettet på.

Historisk set har håndbold ikke altid været populær. Anja Andersen har absolut ikke levet forgæves. Hun alen og mange efter hende, har sat helt tydelige spor i sportsgrenens popularitet herhjemme.

Tennis følger lige i hælene på håndbold 
Tennis og de store turneringer bliver også fulgt herhjemme. Interessen for tennis følger årets Grand Slam og kan tydeligt både ses og mærkes på alle sports betting sider, både herhjemme og i udlandet.

Lige som med håndbold, er der faktisk lige stor interesse for tennis, hvad enten det er kvinderne eller mændene.

Tennis kan måles på betting sider herhjemme, men i udlandet er der mange lande, hvor tennis er meget mere populær end herhjemme. Hvis man kigger bagud, med de lidt historiske briller på, så har tennis faktisk været mere populær i fortiden, end det rent faktisk er tilfældet i dag.

Om tennis er blevet overhalet alene af fodbold, eller om andre sportsgren har taget en bid af kagen, kan kun tiden svare på. 

Esport og alle de andre
Esport har vundet indpas i spilleres bevidsthed og har opnået stor fremgang de seneste år. Dog endnu ikke så stor fremgang at det kommer op blandt top 3. ikke desto mindre er det Esport en god ide at holde øje med på popularitets skalaen.

Cykelsporten oplever en årlig popularitet under det tilbagevendende Tour de France. I den periode er cykling absolut oppe blandt de 3 mest populære sportsgrene som folk vælger at bette på. De øvrige store cykelløb, har ikke nær så stor effekt herhjemme.

Motorsporten følger lige i hælene på cykelsporten, men har heller ikke langtrækkende virkning på popularitets skalaen.

OL og viften af sportsgrene, nyder også kun kortvarig popularitet. Det samme gælder alle andre store arrangementer, som ikke direkte har noget med fodbold at gøre.

Herhjemme og i store dele af den øvrige verden, er og bliver fodbold en absolut favorit og dermed verdens mest populære sportsgren, målt på alle parametre. 
 


Vidste du at...

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?