Find det rette udstyr til Danmarks hurtigst voksende sportsgren - padel-tennis

08-01-2021 13:34 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Padelsporten er kæmpestor i bl.a. Spanien.

På dansk jord er padel en sport i rivende udvikling. Der skyder padelbaner og padelcentre op over hele landet. 

Når du skal finde udstyr til padel, giver det god mening at finde en pro padelshop, hvor de er eksperter i alt det forskellige udstyr. Herunder padelbat, padelsko, padeltasker, padelbolde og padeltøj.

Padelbat
Af kendte mærker er bl.a. fra FZ Forza, Babolat og Head. 

Du kan både finde et padelbat hvis du er helt ny og grøn til padel, men også hvis du mestrer spillet og skal bruge et bat der matcher dine færdigheder og egenskaber på padelbanen. Vi tilybder runde padelbar, dråbeformede padelbat, sekskantede padelbat og diamantformede padelbat. Et rundt padelbat giver en større kontrol i spillet og har et større sweetspot, hvilket gør det til at nemmere padel bat at håndtere og spille med. Det sekskantede padelbat og det diamantformede padelbat har en større power, men er også svære at spille med, da det har et mindre sweetspot, og det dermed er sværere at ramme, hvor bolden får sin optimale bounce.

Padelsko
Som i alle andre sportsgrene er de rette sko altafgørende for dine præstationer på banen. Derfor giver det god mening at vælge deciderede padelsko, når du skal spille.

Padeltasker
Når du møder dine kammerater på banen, har du i det mindste mulighed for at se lidt bedre ud, hvis du ikke kan vinde over dem - med den moderigtige padeltaske.

Padelbolde
Der er flere forskellige typer padelbolde, der bouncer på forskellige vis og har forskellige hastigheder. 


Vidste du at...

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?