Dette indhold er sponsoreret

Lav den perfekte billedvæg

21-07-2020 13:49 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Billedvæggen er meget in indenfor boligindretning lige nu, og det forstår vi godt. En billedvæg er nærmest et helt kunstværk i sig selv, og giver et æstetisk element hjemmet. Så hvis man har en stor flade, eller en helt bar væg over sofaen, er det måske der ens billedvæg skal pryde hjemmet. Dog er det svært at lave den perfekte billedvæg, hvor alt harmonerer, men ved at følge disse steps skal det nok lykkedes.

Rammer 
Man skal starte med rammerne, når man giver sig i kast med at kreere en billedvæg. Det er vigtigt at have rammerne i forskellige størrelser, for at skabe det bedste udtryk. Man kan eventuelt vende nogle af rammerne vandret, for at bryde med de andre. Vælg den væg billedvæggen skal være på, og find ud af, hvor mange rammer der er plads til og i hvilke størrelser. Et godt tip er at markere rammerne, inden man køber dem, med malertape. Så får man en fornemmelse af, hvordan det kommer til at se ud, og hvad der fungerer og ikke fungerer.

Billeder
Når rammerne er købt, er det med at finde motiverne til dem. Her kan man blandt andet benytte sig af Minida.dk som en hjælp. Minida har allerede inddelt plakaterne i størrelser for dig, og derfor er det nemt, at finde den rette størrelse plakater til dine rammer. Minida har et udvalg af Mange store plakater, men også plakater med sjove motiver, så som deres citatplakater. Det er vigtigt at finde mange forskellige slags motiver til billedvæggen, så det ikke bliver for ensartet. Bland alt fra grafiske plakater, litografier og kunstplakater for at skabe det perfekte udtryk.

Start fra midten og bevæg dig ud
Hvis du starter din billedvæg fra midten og bevæger dig ud, vil du få en billedvæg der ser mere tilfældig ud med uskarpe kanter. Denne slags billedvæg er perfekt over sofaen, spisebordet eller skænken. Denne billedvæg behøves ikke tage meget plads, og man kan derfor finde plads til den i de fleste rum.

Start fra kanten og bevæg dig ind
Hvis du starter din billedvæg fra kanten og ind, får du et skarpt og elegant look, hvor alt står arrangeret. Denne slags billedvæg er perfekt til at optage en hel væg, da den vil ramme hele fladen perfekt ind. Derfor kan denne billedvæg godt tage mere plads, men den skaber et meget flot og næsten æstetisk udtryk.

Ved hjælp af denne guide kan du afgøre hvilken slags billedvæg du skal have, og hvordan du kommer i mål med den. Vælg de motiver til billedvæggen, der gør dig glad at se på, og lad dem pryde dit hjem, som det perfekte dekorative element. 


Vidste du at...

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?