Få råd til professionel bowling

22-06-2020 08:46 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Annoncørbetalt indhold
Bowling er et gammelt keglespil, som stammer fra Amerika, men Selvom bowling er en foreningssport, der går flere år tilbage, kender de fleste danskere i høj grad bowling som en sjov aktivitet, man laver med vennerne eller familien. Alligevel var der i 2018 4.835 medlemmer i Danmarks Bowling forbund – medlemmer som har bowling som deres hobby. Det kan derfor være relevant at undersøge mere omkring den sportsgren, som mange af os bedst kender som en sjov aktivitet. 

Få råd til din hobby
Det er både sundt og sjovt at have en hobby, som man kan krydre hverdagen med. Men uanset om du går til bowling, skak eller fodbold, vil der være forskellige udgifter at tage hensyn til. Det er ikke gratis at dyrke sin hobby – i hvert fald sjældent - og ofte skal man bruge penge på både udstyr og kontingent. Dog kan man argumentere for at en fritidsinteresse ofte er værd at investere i. Man får nemlig både gode stunder, motion, og et stærkt sammenhold til gengæld.
Hvis det kniber med at få pengene til at række, bør man ikke opgive sin hobby men i stedet kigge sit budget grundigt igennem for at finde steder, hvor man eventuelt kan spare fremadrettet. Det kan være du kan nøjes med én streamingtjeneste i stedet for to, eller at du kan købe mindre takeaway, end du gør nu. De penge du sparer, kan du så i stedet anvende til at finansiere din fritidsinteresse, som i det lange løb er meget mere vigtig for din krop, dit humør og din sociale  

Find det rette udstyr
Hvis du går til bowling eller måske ligefrem er professionel bowlingspiller, ved du sikkert, at det rigtige udstyr kan gøre en stor forskel. Os der blot kender bowling som sjov lørdagsunderholdning tænker med al sandsynlighed ikke over, hvordan kuglen er bygget op fra inderst til yderst, eller om der findes bedre sko, end dem vi lejer til 40 kr. I virkeligheden skal bowlingkugler slet ikke have den glatte overflade, vi kender fra de store centre. De rigtige kugler, som bruges at professionelle spillere, har en masse hakker i overfladen, så de kan få fat i olien, der ligger på banen. På denne måde kan spillerne bedre skrue og styre kuglen. 
Derudover findes bowlingsko også i flere udgaver og flere prisklasser, og hertil kommer udgifter til tøj og tasker. Er pengene små af den eller anden grund, kan du overveje at ansøge om et kortfristet lån på 5000, der giver dig råd til det nye udstyr. 
Hvis du har lyst til at give dig i kast med professionel bowling, kan du søge om at blive medlem i Danmarks Bowling forbund, som også er en del af Dansk Idrætsforbund.  


Vidste du at...

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenterDelete item?