Elsker du keglesport? Køb aktier inden for branchen

25-10-2019 13:26 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Ebonite, Hammer, Columbia 200? Som keglespiller kender du helt sikkert disse mærker, og du sidder på den måde inde med en viden, der måske kan være mange penge værd for dig. 

Som aktiv bowlingspiller har du nemlig på den måde en rigtig god føling for de mærker og brands, der er bedst lige nu og her inden for bowling. Dermed er du også på forkant med de virksomheder, der sælger kugler og andet bowlingudstyr, og på den måde kan du måske investere dine sparepenge bedre end andre. 

Det kan du læse mere om på invested.dk, der er Danmarks store klub for handel med aktier.

Når det gælder bowling findes flere store producenter som alle kender. Det gælder ikke mindst Ebonite, der står bag mærkerne Ebonite, Hammer, Columbia 200. Der er ingen tvivl om, at Ebonite sælger rigtig godt i store dele af verden og at firmaet tjener mange penge. Men desværre er de ikke børsnoterede. Det er derfor ikke muligt for dig som en investor at købe virksomhedens aktier. 

Handel på børsen
Du kan til gengæld købe et andet stort brand, nemlig Brunswick. Brunswick er et meget stort firma, der handles på den på børsen i USA. Brunswick laver masser af udstyr inden for bowling og som entusiastisk bowling-spiller kender du helt sikkert brandet.
Hvis du ikke kan finde store børsnoterede selskaber inden for netop den sport, som du dyrker, så kan du altid kigge mod de verdensomspændende sportsmærker. Det gælder ikke mindst Nike, Adidas, Jordan og Under Armour. Alle fire selskaber er børsnoterede, og de kan handles igennem alle netbanker eller hos dedikerede brokere. 

Det kan du læse mere om på daytrader.dk, hvor du kan lære om aktiv handel og trading med aktier.

Langsigtet investering
Som regel er det bedst at købe aktierne på længere sigt. Det vil sige, at du investerer i selskabet og derefter holder aktierne igennem længere tid. Helst mange år. På den måde bliver du ikke påvirket af evt. skandaler eller naturlige udsving i aktiekurserne. Det er nemlig sådan, at aktiemarkedet i gennemsnit stiger 6%-8% om året. Selvom nogle år er dårlige for aktierne, så kompenserer de gode år hurtigt for de kursfald, der er indtruffet tidligere. 
Som aktiv bowlingsspiller og sportsudøver kan du lige så godt udnytte den viden, du har, om netop det udstyr og de brands som du bruger til hverdag, når du dyrker din sport.  


Vidste du at...

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere


Delete item?