Gruppering af medlemmer

Mulighed 1 - Auto-gruppering af medlemmer i fx årgange

Du skal være administrator af gruppen, før du kan lave en gruppe om til en autogruppe, der selv indlæser de rette medlemmer.

I menuen til venstre skal du klikke på menupunktet ”Rediger gruppe” under gruppen og under "Administration". Her vælges fanebladet ”Indstillinger”.
Mulighed 2 - Manuel gruppering af medlemmer

Du kan manuelt gruppere medlemmerne i din klub under fx alder for at give medlemmerne målrettet adgang til tilmelding for netop deres alder.

Når medlemmerne er grupperet, kan de på deres forside direkte tilmelde sig til relevante events eller vælge at gøre det inde under årgangen.


1. Vælg gruppen som du ønsker at tilføje medlemmer til


Du skal være administrator af gruppen, før du kan tilføje medlemmer til gruppen.
I menuen til venstre skal du klikke på menupunktet "Tilføj medlemmer" under gruppen og under "Administration":Hvis du ikke har menupunktet ”Administration” under gruppen, er det fordi, at du ikke er administrator for din klub. Her skal du kontakte den person, der står som administrator for din klub og bede ham/hende om at tilføje dig som administrator. Du finder gruppens administratorer ved at klikke på gruppens navn (på ovenstående billede klikker du på ”U9”).


2. Tilføj medlemmer


Når du har klikket på ”Tilføj medlemmer” kommer følgende side frem:Søgeresultaterne kommer frem ved tryk på knappen ”Søg”.

(Inden tryk på ”Søg” kan du filtrere søgningen ved fx at søge på alder (Født: Fra og Til). På den måde kan du fx få vist alle der passer under alderen. Men det kræver at dine medlemmer har udfyldt deres fødselsdato på deres profil)

Du kan tilføje én ad gangen ved at trykke på det grønne plus på ovenstående billede, eller tilføje alle de fundne spillere ved tryk på knappen ”Tilføj alle”.

Medlemmerne er nu tilføjet gruppen.

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?