Invitér dine medlemmer til din klub på KeglePortalen

(Dine medlemmer kan også selv søge medlemskab af din klub på KeglePortalen – Se vejledningen Medlem - Bliv medlem af en klub).

Du skal være administrator af denne klub på KeglePortalen, før du kan invitere medlemmer til denne klub på KeglePortalen.

I menuen til venstre skal du klikke på menupunktet "Tilføj medlemmer" under denne klub og under "Administration":Hvis du ikke har menupunktet ”Administration” under din klub, er du ikke er administrator for din klub. For at blive administrator skal du kontakte en af de nuværende administratorer for din klub og bede vedkommend tilføje dig som administrator. Du finder administratorerne ved at klikke på navnet for din klub i venstremenuen.


Tilføj medlemmer


Når du har klikket på ”Tilføj medlemmer” kommer følgende side frem:I feltet ”Valgfri besked” kan du skrive den besked, der skal følge med invitationen. Her kan du evt. forklare hvorfor og hvad man inviteres til. Det giver ofte en bedre respons.

Ved klik på ”Vælg modtagere” dukker følgende billede op:Billedet er delt op i 4 faneblade, hvor det typisk er faneblad 3 og 4 man bruger til denne funktion:

1. KeglePortalen netværk: Her vælges brugere, som allerede er oprettet på KeglePortalen.

2. Mine venner: Vælg medlemmer til din klub blandt dine venner på KeglePortalen.

3. Inviter andre: Her taster du et navn og en emailadresse på den person, du ønsker at invitere.

4. Importer flere: Denne fane benyttes, når du fx har et Excel-ark med en kolonne med navn og en kolonne med emailadresse. Du kan her kopiere dem alle over og sende en invitation til alle på én gang. Se nedenstående illustrationer:På ovenstående billede kopieres de valgte med ”CTRL-C” for kopiér. (Husk det skal være kolonnerne navn og email, der kopieres – og KUN dem).

På faneblad 4 ”Importer flere” stiller man sig i indtastningsfeltet og trykker ”CTRL-V” for indsæt.Klik nu på knappen ”Tilføj” og derefter på ”OK – fortsæt”.

Du kan nu sende invitationerne afsted. Modtagerne skal hver især acceptere den invitation du har udsendt (den kommer ud til deres mailadresse) og når dette er sket, er de medlemmer af din klub.

 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenterDelete item?