Lav en sjov aktivitet for dig og dine venner

04-09-2019 13:57 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Er det længe siden, at dig og dine venner har ses? Kunne det være sjovt lige at ses og lave noget, som i alle kan lide? Det kan være svært altid at finde tid til venner, når alle lever et travlt liv med studie eller arbejde. Alle har meget at se til, og til sidst ender det med, at der går flere måneder, før man har set hinanden igen. Det kan du lave om på med nogle forskellige sjove aktiviteter, som i kan lave sammen, når i endelig ses. Her kommer vi med nogle bud. 

EM 2020 betting
Hvis i alle kan lide fodbold, og hvis i går op i EM 2020, der kommer, så kan det være, at i skal prøve at lave lidt konkurrence ud af det. Det er nemlig muligt at spille penge på, hvem i tror, der kommer til at slå flest mål, eller hvem i tænker ender med at vinde det hele. Det behøver ikke være mange penge i spiller om, men der findes mange betting sider, der kan hjælpe jer i gang. 2020 betting er nemlig meget udbredt, og der er mange, der spiller med. 

Spille fodbold
Hvis i ikke er så meget til at spille penge på fodbold, så kan i stedet selv tage ud at spille fodbold. I er sammen på en sjov måde, og hvis det er noget, som i alle kan lide, er det en perfekt mulighed. Find en dag, hvor der ikke regner eller er for koldt, og så se hvor mange der kan komme med. Det er selvfølgelig klart, at det ikke er helt sikkert, at hele din store vennegruppe kan komme. Men hvis flertallet kan, er det en god mulighed at være sammen på. 

Tage ud at spise
I kan også planlægge en cafétur, hvor i kan sidde og få noget mad. 










Vidste du at...





 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenter



Delete item?