Sørg for at have helt styr på dit udstyr op til en turnering

01-01-2019 15:02 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Mange tusinde danskere elsker sport, og mange ser det også i fjernsynet, hvis der kommer en vigtig turnering. Mange danskere går også selv til fritidsaktiviteter, så man på den måde lærer spillet endnu bedre at kende, og så man kan få den vigtige motion. Bowling er ikke en udbredt sport, men det betyder ikke, at den ikke er vigtig. Kan man godt lide at bowle, så ved man også, at det ikke altid er nemt og ligetil. Det kan faktisk være svært at blive ved med at få strike gang på gang. Er du stoppet med at forbedre dig, så kan det være, at du skal udskifte noget af dit udstyr. Bliv klogere på det herunder. 

Dine sko og din kugle bliver slidte hurtigere, end du tror 
At gå meget op i en sport betyder, at man også selv har sit eget udstyr. Det kan give en form for tryghed til konkurrencer og turneringer, da man kender sit eget udstyr bedre, end hvis man får noget forskelligt gang på gang. Træner man meget, skal man dog være opmærksom på, at udstyret bliver slidt hurtigere, end man tror, og det betyder også, at man skal udskifte det oftere, end man tror. Derfor kan det være en fordel at have nogle sko, som man træner i, og et andet par man turnerer i, så man på den måde ikke slider dem op for hurtigt. Det er dog vigtigt, at man sørger for at træne i turneringsskoene engang imellem, så der ikke er meget forskel på de to par. Det kan nemlig påvirke præstationen negativt.

Søg efter billigere udstyr på nettet 
I dag er det nemt og hurtigt at handle på nettet, og det er i mange tilfælde også billigere, hvis man finder de gode rabatter og tilbud. Søg efter billigere udstyr på nettet eller lån penge til det. 










Vidste du at...





 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenter



Delete item?