Tag til VM i Kegler 2019 – og oplev Tjekkiet

31-10-2018 14:21 |  KeglePortalen |  CMS Admin
Fra d. 15. til d. 26. maj spilles VM i Kegler for Damer/Herrer i Tjekkiet, og fra d. 27. til d. 30. maj spilles VM for Damer/Herrer over 60 år samme sted. Hvis du går op i bowling eller generelt bare gerne vil opleve et verdensmesterskab for en lidt mere utraditionel sportsgren, kan VM i Kegler bestemt være noget for dig!

Hvad er VM i Kegler?
VM i Kegler er bowlingens verdensmesterskab. Her mødes de bedste spillere fra lande verden over og konkurrerer om titlen som verdens bedste kvindelige og mandelige spillere og hold. Det er en turnering, der er anderkendt indenfor bowlingens verden, og som for hvert år bliver større, fordi flere og flere får øjnene op for bowling som mere end bare for fornøjelsens skyld, nemlig som sportsgren. Der bliver altså virkelig gjort noget ud af turneringen, som sidste gang, det blev holdt samme sted, var i år 2014. Derudover er der altid spænding omkring vinderne, fordi alle hold træner så meget op til mesterskabet, som de gør, at der ikke på forhånd er én oplagt vinder.

Lav en tur ud af det
Hvis du har bestemt dig for, at VM i Kegler er noget, du bare må opleve, er det oplagt at lave en mindre eller større rejse ud af det, efter ønske, fordi du skal et stykke vej for at komme til mesterskabet. VM bliver nemlig i 2019 afholdt i Tjekkiet, nærmere i byen Brno, som er den andenstørste by i Tjekkiet med et indbyggertal på 390.000. Byen ligger en lille flyvetur på omkring 3-4 timer væk, og flybilletter kan du finde til priser helt ned på omkring 3000 kr. pr. person tur/retur. Dog ligger byen ikke længere væk, end at du endda også kan tage toget dertil, som kan findes til endnu billigere priser. Men er der ikke helt plads i budgettet til rejsen? Eller vil du bare have lidt ekstra lommepenge med, kan du nemt og hurtigt finde et lån hos Monni.dk. På den måde sikrer du dig, at du ikke kommer til at mangle noget på turen, og at du kan lave, se og opleve alt det, du gerne vil, mens du er afsted.

Hvad kan man lave i Brno?
Brno er en kulturel by med en lang række seværdigheder, museer osv., så der er rig mulighed for ikke at komme til at kede sig. Du kan kombinere dine bowlingoplevelser med andre kulturelle begivenheder, så du altså får det bedste fra begge verdener og får det ekstra ud af din tur. Brno er især kendt for smukke bygninger, så det er altså muligt at få set en lang række smukke udsigter, mens du besøger byen. Men på trods af dette, finder du stadig meget natur, smukke parker og haver, du kan begive dig rundt i. Det er generelt let at transportere sig rundt i byen, både til fods, men også med andre transportmuligheder, som specielle tjekkiske toge, der langt fra vil optage den største del af dit budget. Noget andet, du ikke må glemme, når du besøger byen, er at forsøge dig med tjekkisk mad, som du både kan blive guidet rundt i af de venlige, tjekkiske indbyggere, men der findes også en lang række guides og inspiration på internettet, som du med fordel kan undersøge, inden du tager afsted.










Vidste du at...





 
ClubPeople.com - Få din egen portal: Læs mere

Annoncelinks: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | TTMS Nordic - IT-konsulenter



Delete item?